skip to Main Content
00962-6-5670325 /00962-6-5674257 gfjw@orange.jo
اعلان

اعلان

السادة أعضاء هيئة التدريس بمؤسسات التعليم العالي؛ – من كافة الكليات والتخصصات، – جميع الجنسيات، – كلا الجنسين: السلام عليكم ورحمة الله وبركاتهأسعد الله أوقاتكم بكل خير،،تقوم الباحثة بجمع البيانات لدراسة بعنوان: العوامل المؤثرة على تبني واستخدام المصادر التعليمية المفتوحة، *بعد فترة جائحة كورونا*، في التدريس،.آمل من سعادتكم التكرم بالإجابة على الاستبانة؛ونشرها اذا أمكن،شاكرة تعاونكمDear academic staff, here is a link to a survey study about the adoption of OERs in teaching materials by universities academics after the Covid-19 Pandemic. The survey will take a few minutes to complete. Your participation will greatly help the researcher in producing valuable findings. Any feedback or further suggestions are highly appreciated. Thank you for participating.⁦https://leeds.onlinesurveys.ac.uk/feb22

LEEDS.ONLINESURVEYS.AC.UKاستبانة استخدام المصادر التعليمية المفتوحة (بعد جائحة كورونا)- Adoption of OERs Survey (Post Covid-19) Feb22Online survey BOS

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني.

بحث